iPad aanbieding

Ben je opzoek naar een iPad aanbieding? Dan ben je bij bestetabletaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk alle iPad aanbiedingen van webwinkels als Bol.com, MediaMarkt, Expert en Coolblue. In het onderstaande overzicht zie je de beste iPad aanbiedingen van dit moment. Op dit moment zijn er aanbiedingen te vinden van de; iPad, iPad Air, iPad Mini en iPad Pro.

Huidige iPad aanbiedingen

De iPad modellen kort toegelicht

ipad aanbieding

Omdat er meerdere modellen van de iPad tablet zijn, worden de nieuwste versies van ieder model kort toegelicht zodat je weet welke tablet het beste aansluit bij jouw keuze. In het bovenstaande overzicht zie je direct welke iPad aanbieding er nu is. Klik op één van de links en profiteer van een iPad aanbieding.

iPad aanbieding

De normale iPad, die ook wel iPad 2017 of 7e generatie iPad wordt genoemd is door Apple op 21 maart 2017 geïntroduceerd. Dit is de eerste iPad van Apple met een Apple A9-processor. Deze iPad is sneller dan de iPad Air 2 maar net iets dikker dan dat model. De opslagcapaciteit kan 32GB of 128 GB zijn en de mogelijke kleuren zijn spacegrijs, goud of zilver. De batterij gaat gemiddeld 10 uur mee en je kunt gebruik maken van meer dan een miljoen verschillende applicaties. Het beeldscherm is 9,7 inch Retina Display.

iPad mini aanbieding

De iPad mini heeft een display van 7,9 inch met Retina Display. De nieuwste versie van dit model is op 9 september 2015 uitgekomen. Voor de geheugenopslag heb je de keuze uit 16, 64 en 128 GB. Net als bij de normale iPad kun je kiezen uit de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Met de 8 megapixel camera met mogelijkheid voor video-opname in 1080p kun je full HD genieten. Hoewel het model iets kleiner is dan dat je gewend bent, is dit model wel super krachtig! Klik op één van de bovenstaande links om van een iPad Mini aanbieding te profiteren.

iPad Air aanbieding

De nieuwste generatie iPad Air stamt af uit oktober 2014. Dit model heeft een Retina-scherm en snellere processor. De kleuren die je kunt kiezen zijn grijs/zwart, goud/wit en zilver/wit. Deze iPad staat niet meer op de website van Apple zelf tussen de iPads. Dit komt omdat er al vele nieuwere modellen zijn. Klik op één van de bovenstaande links om van een iPad Air aanbieding te profiteren.

iPad Pro aanbieding

9 september 2015 kwam de Apple iPad Pro op de markt. Met een 12,9 inch Retina-scherm is dit de grootste Apple tablet op dit moment. Bij de iPad Pro is er een vernieuwd speaker systeem ingebouwd voor stereo-effect. Ook kun je gemakkelijk de Smart Keyboard koppelen aan de iPad Pro waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van bluetooth of andere draadloze technologie. Een ander accessoire voor de iPad Pro is de Apple Pencil. Met deze accessoire is het mogelijk om de iPad als tekentablet te gebruiken. De kleuren waarin de iPad Pro beschikbaar is, is Spacegrijs, goud, Roségoud en wit. Klik op één van de bovenstaande links om van een iPad Pro aanbieding te profiteren.

Bij welke winkels kun je een iPad aanbieding vinden

De Apple iPad tablets zijn bij verschillende winkels te koop. Ben je op zoek naar een specifieke Apple tablet aanbieding, dan zijn er een aantal winkels die regelmatig de iPad in de aanbieding hebben. Voorbeelden hiervan zijn Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Expert.

Beoordeel de Apple iPads en help andere bezoekers

Laat een beoordeling achter door op een van de sterren te klikken. Op deze manier laat je andere bezoekers zien wat jij van de Apple iPad vindt. Dit kan een andere bezoeker helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn ook wij benieuwd wat je van de iPad vindt!

Bekijk alle tablet aanbiedingen: iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro, Samsung tablet, Samsung Galaxy Tab S, E-Reader, Lenovo

Bekijk tablet aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Expert

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een tablet aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende tablet aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een tablet aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online tablet aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een tablet aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.