Apple tablet aanbieding

De iPad Apple tablet aanbieding als je houdt van kwaliteit!

Apple tablet aanbiedingApple staat bekend om haar kwaliteit en strakke design. Een Apple tablet aanbieding kan daardoor erg fijn zijn! De tablets van Apple worden ook wel iPad genoemd. Van de iPad tablet zijn er verschillende soorten modellen. Het begon allemaal in 2010 met de iPad, die in de opvolgende jaren nog vier nieuwe versies kreeg. Vervolgens werd de iPad mini geproduceerd. Ook van deze iPad mini zijn inmiddels vier versies. Na de iPad mini kwam de iPad Air, het dunnere en lichtere model van de iPad waar twee versies van zijn op dit moment. Als laatste model kwam Apple met de iPad Pro. Het opvallende van de iPad Pro is het grotere scherm van 12,9 inch.

Meest recente Apple tablet aanbieding op dit moment.

De iPad modellen kort toegelicht

Omdat er meerdere modellen van de iPad tablet zijn, worden de nieuwste versies van ieder model kort toegelicht zodat je weet welke tablet het beste aansluit bij jouw keuze.

iPad aanbieding

De normale iPad, die ook wel iPad 2017 of 7e generatie iPad wordt genoemd is door Apple op 21 maart 2017 geïntroduceerd. Dit is de eerste iPad van Apple met een Apple A9-processor. Deze iPad is sneller dan de iPad Air 2 maar net iets dikker dan dat model. De opslagcapaciteit kan 32GB of 128 GB zijn en de mogelijke kleuren zijn spacegrijs, goud of zilver. De batterij gaat gemiddeld 10 uur mee en je kunt gebruik maken van meer dan een miljoen verschillende applicaties. Het beeldscherm is 9,7 inch Retina Display.

iPad mini aanbieding

De iPad mini heeft een display van 7,9 inch met Retina Display. De nieuwste versie van dit model is op 9 september 2015 uitgekomen. Voor de geheugenopslag heb je de keuze uit 16, 64 en 128 GB. Net als bij de normale iPad kun je kiezen uit de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Met de 8 megapixel camera met mogelijkheid voor video-opname in 1080p kun je full HD genieten. Hoewel het model iets kleiner is dan dat je gewend bent, is dit model wel super krachtig!

iPad Air aanbieding

De nieuwste generatie iPad Air stamt af uit oktober 2014. Dit model heeft een Retina-scherm en snellere processor. De kleuren die je kunt kiezen zijn grijs/zwart, goud/wit en zilver/wit. Deze iPad staat niet meer op de website van Apple zelf tussen de iPads. Dit komt omdat er al vele nieuwere modellen zijn.

iPad Pro aanbieding

9 september 2015 kwam de Apple iPad Pro op de markt. Met een 12,9 inch Retina-scherm is dit de grootste Apple tablet op dit moment. Bij de iPad Pro is er een vernieuwd speaker systeem ingebouwd voor stereo-effect. Ook kun je gemakkelijk de Smart Keyboard koppelen aan de iPad Pro waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van bluetooth of andere draadloze technologie. Een ander accessoire voor de iPad Pro is de Apple Pencil. Met deze accessoire is het mogelijk om de iPad als tekentablet te gebruiken. De kleuren waarin de iPad Pro beschikbaar is, is Spacegrijs, goud, Ros├ęgoud en wit.

Bij welke winkels kun je een iPad aanbieding vinden

De Apple iPad tablets zijn bij verschillende winkels te koop. Ben je op zoek naar een specifieke Apple tablet aanbieding, dan zijn er een aantal winkels die regelmatig de iPad in de aanbieding hebben. Voorbeelden hiervan zijn Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Expert.

Beoordeel de Apple iPads en help andere bezoekers

Laat een beoordeling achter door op een van de sterren te klikken. Op deze manier laat je andere bezoekers zien wat jij van de Apple iPad vindt. Dit kan een andere bezoeker helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn ook wij benieuwd wat je van de iPad vindt!

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Apple
Product naam
Apple iPad
Prijs
EUR 399